Devices & Accessories
Ovenschotel van aardappelen
Prep. 15 min
Total 1 h 30 min
6 porties
Ingredients
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optional)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
30.6 g
Calories
2062 kJ /
493 kcal
Fat
26.6 g
Fibre
2.3 g
Carbohydrates
34.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 h 30 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Cottage pie
1 h 10 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Chocolade-koffie-amandelen
50 min
Runderragout met aardappelen
1 h 10 min
Huzarensalade
25 min
Gestoomde kip op zijn geheel
No ratings
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 h