Devices & Accessories
Driekoningentaart met pompoen
Prep. 45 min
Total 3 h
6 stuks
Ingredients
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
8 g
Calories
2509 kJ /
606 kcal
Fat
44 g
Carbohydrates
42 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Lekker smullen
7 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 h 10 min
Rijstschotel met appelen
No ratings
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
No ratings
Halloween pompoentaart
4 h
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
No ratings
Aardbeienijsjes
12 h 15 min
Verse zomerse loempia’s
30 min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Chocolademousse met sinaasappel
2 h 20 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 h 15 min
Cheesecake (gebakken)
7 h 20 min