Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 300 g de pois chiches blancs secs
Le jour même
- 2 gousses d'ail
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 10 branches de coriandre fraîche, effeuillées
- du sel
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- ¼ c. à café de cannelle en poudre
- ¼ de c. à café de poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- pains plats
- concombre, en bâtonnets
- tomates cerise
- salade
- houmous
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 291 kJ / 69 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Falafels
24h
Houmous classique ou à la betterave
10 dk
Houmous au citron
5 dk
Falafels au four
40 Min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1hod.
Falafels
12h 45min
Houmous
13h 10min
Falafels
24h
Houmous
3h 30min
Tahini maison
15min
Pad thaï veggie
1 godz. 5 min