Compatible versions
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de pecorino
- 1000 g d'eau
- 400 g de courgettes, coupées en dés
- 2 œufs
- 100 g de lait écrémé
- 30 g de fécule de maïs
- 4 brins de basilic frais, effeuillés, et quelques feuilles pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- 4 tranches de pancetta, en petites lamelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 904 kJ / 217 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Gougères au comté
45min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 Std. 5 Min
Flans de potiron et magret fumé
1 Std. 15 Min
Cake chorizo-courgette
45min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 Std. 20 Min
Beignets de courgettes comme des acras
1h 45 min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Flans saumon-courgette
1 Std.
Flans aux petits pois et au chèvre frais
1h 35min
Gratin de butternut et polenta au comté
1sa 10 dk
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min