Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 oignons, coupés en quatre et "effeuillés" en pétales
- 500 g d'aubergines, en dés de 2 cm
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de sucre
- 1 c. à soupe de vinaigre
- 1 c. à soupe de câpres en saumure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 brins de basilic frais, effeuillés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 488 kJ / 117 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Chakchouka au four
1sa 10 dk
Curry d'épinards à la feta
35min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Piperade basquaise au jambon cru
50min
Caponata sicilienne
55 Min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Curry d'aubergines, tomates et pois chiches
35min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1sa 10 dk
Mijoté d'aubergines à la tomate, aux épices et au gingembre
1 Std. 5 Min
Tajine d'aubergine au piment
30min
Chili de pois chiches
45min
Ratatouille d'aubergines aux pois chiches, semoule parfumée
1 Std.