Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de beurre
- 200 g de blancs de poireau, émincés finement
- 80 g de riz basmati
- 2 brins d'estragon frais
- 850 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 300 g d'escalopes de poulet, coupées en petits dés
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 447 kJ / 107 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Crème de chou-fleur
40 Min
Soupe paysanne express
45 Min
Crème de petits pois
40 Min
Velouté de champignons
20 Min
Crème de carotte
30 Min
Soupe de poisson au curry
45 Min
Soupe asiatique au bœuf
35 Min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 Min
Soupe rustique
12h
Consommé de bœuf
35 Min
Soupe de laitue
35 Min
Soupe de haricots blancs
20 Min