Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 brins d'estragon frais
- 2 - 3 brins de cerfeuil, frais
- 1 tomate (env. 50 g)
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, en morceaux
- 4 jaunes d'oeufs
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 c. à café de concentré de tomates
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 195 g
- Saturated Fat
- 104 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 1335 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain de viande
1h 20min
Sabayon
15 dk
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 dk
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au poivre vert
20 min
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15 dk
Caipirinha de mangue
5 dk
Sauce béarnaise
20 min
Mayonnaise
5 dk
Sauce béarnaise
15 dk
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min