Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 brins d'estragon frais
- 2 - 3 brins de cerfeuil, frais
- 1 tomate (env. 50 g)
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, en morceaux
- 4 jaunes d'oeufs
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 c. à café de concentré de tomates
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 195 g
- Saturated Fat
- 104 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 1335 mg
In Collections
Alternative recipes
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25 min
Sauce au poivre vert
20min
Pain de viande
1h 20min
Sauce hollandaise
15min
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1 godz. 30 min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Couscous d'agneau et crème catalane
No ratings
Sauce béarnaise
20min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Mayonnaise
5 min
Sauce hollandaise
25 min
Sauce béarnaise
15min