Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 brins d'estragon frais
- 2 - 3 brins de cerfeuil, frais
- 1 tomate (env. 50 g)
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, en morceaux
- 4 jaunes d'oeufs
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 c. à café de concentré de tomates
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 195 g
- Saturated Fat
- 104 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 1335 mg
In Collections
Alternative recipes
Sabayon classique
15 Min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min
Galette des Rois à la frangipane
50min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15 Min
Sabayon
15 Min
Mayonnaise
5min
Sauce hollandaise
25 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min