Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g. (dont 200 g très froids)
- 2 c. à soupe d'eau
- 3 jaunes d'œufs
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 41 g
Alternative recipes
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3 Std.
Gâteau mousse au praliné
13h
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Trianon
3 Std.
Entremets façon tiramisu
5h
Marquise au chocolat, crème anglaise
6sa 35 dk
Pièges aux speculoos
3 Std. 15 Min
Entremets à la mousse de cassis
12 Std.
Verrine à l'abricot
1h 35min
Le vendômois
5h
Paris-Deauville
12 Std.
Verrine chocolat au lait-cerise
2h 10min