Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g de l'eau
- 300 g d'asperges vertes
- du beurre, pour graisser
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- ½ échalote
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 oeuf
- 15 g de maïzena
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 8 filets de sole, frais
Citronette
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé et filtré
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 19.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Soupe mystère
45min
Crème de champignons
20min
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1 Std.
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45min
Soupe d'asperges au citron
55min
Terrine d'asperges et de langoustines
10 Std.
Sauce hollandaise
25 Min
Sucettes glacées à la fraise
12h 15min
Sauce béarnaise
15min
Mousse au chocolat glacée
Pas d’évaluation
Agneau en croûte à l'Italienne
5h