Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g de l'eau
- 300 g d'asperges vertes
- du beurre, pour graisser
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- ½ échalote
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 oeuf
- 15 g de maïzena
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 8 filets de sole, frais
Citronette
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé et filtré
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 19.3 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto au saumon et fenouil
25 Min
Sabayon
15 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10 min
Casserole d'asperges
1 Std. 30 Min
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1h 45 min
Terrine d'asperges et de langoustines
10 Std.
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 min
Sauce hollandaise
25 Min
Strudel aux pommes
1h 45 min
Sauce béarnaise
15 Min
Tarte aux coings
No ratings
Pudding aux fraises
2h 10 min