Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 800 g de faisselle
Le jour même
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 40 g de sucre rapadura
- 200 g de café fort
- 12 biscuits à la cuillère
- cacao en poudre non sucré, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 973 kJ / 232 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 26.3 g
- Fat
- 9.8 g
- Saturated Fat
- 5.2 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 95.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Petites crèmes à la mangue et à l’amande
3h 35min
Îles flottantes, crème à la menthe
2u. 10min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Tiramisu vegan
12h 45min
Petits gâteaux de crêpes à la pomme et au caramel
2 Std. 50 Min
Crème brûlée à la carotte
3h 25min
Pizza au poulet
1 Std.
Crème brûlée allégée
3sa 15 dk
Tiramisu sans cuisson
4 Std.
Gâteau de semoule au citron
1 Std. 20 Min
Pizza maraîchère au brebis
2 Std. 5 Min
Trifle aux fruits rouges
24h