Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La panna cotta
- 500 g de demi-crème
- 30 g de sucre
- 2 feuilles de gélatine, ramollies env. 5 minutes dans de l’eau froide, essorées
- 50 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
Le coulis de fruit de la passion
- 100 g de jus d'orange
- 1 c. à café d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 2 c. à soupe de miel liquide
- 4 fruits de la passion, coupés en deux, pulpe prélevée
Le dressage
- 20 g de chocolat blanc (voir conseil)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2139 kJ / 513 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 38 g
Alternative recipes
Cake aux branches
1h 10min
Mousse au thon
5 dk
Sauce cocktail
5 dk
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Frappé banana split
15 dk
Cheesecake New York
6 Std. 30 Min
Lassi à la mangue
5 dk
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Focaccia aux oignons
2h 20min
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
2h 45 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Beurre aux herbes
5 dk