Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pavlova
- 200 g de sucre
- 4 blancs d'œufs, froids
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 4 oranges, pelées, découpées en suprêmes
- 180 g de crème fraîche
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1010.8 kJ / 241.6 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 45.6 g
- Fat
- 6.1 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 68.3 mg
Alternative recipes
Poulet stroganov
50 min
Œufs pochés à l’Egg poacher
15 Min
Tortiglioni saumon et crevettes
40 min
Glace au caramel
9 godz.
Poêlée de légumes méditerranéenne
30 min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Croissants au fromage
40 min
Ragoût de bœuf
1 godz. 50 min
Assiette bernoise
1h 15min