Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de viande dénervée, en dés, sans os
- 300 g de légumes variés (par ex. céleri en branche, carottes, oignons, tomates), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (par ex. sauge, romarin) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
30
g de vin rouge
or 30 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 689 kJ / 165 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Lemon curd
20 Min
Pâte de bouillon de légumes végane
1 Std.
Sel aux herbes
5 min
Vin chaud
15 Min
Sauce tomate pour tous les jours
30 Min
Moutarde indienne
15 Min
Salade au cervelas et fromage
25min
Raviolis courgettes-ricotta (2 portions)
No ratings
Viande hachée
35 Min
Glace à la vanille
12h
Panure
5 min
Pâte de bouillon de volaille
45 Min