![Pâte de bouillon de viande Pâte de bouillon de viande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C47B235F-BB14-4CAD-9DEB-3C6D6ECDB2F4/Derivates/08AF84D2-26DB-4E51-BEA9-91BE2FC1184C.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de viande dénervée, en dés, sans os
- 300 g de légumes variés (par ex. céleri en branche, carottes, oignons, tomates), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (par ex. sauge, romarin) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
30
g de vin rouge
or 30 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 689 kJ / 165 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse au thon
5 min
Salade de carottes
15 min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 min
Beurre aux herbes
5 min
Pâte de bouillon de légumes végane
1 Std.
Sauce chili aigre-douce
30 min
Pâte de bouillon de volaille
45 min
Mousse au thon
10 min
Grissini
1 godz. 20 min
Pain sandwich
3h
French dressing raffiné
15 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min