![Pâte de bouillon de volaille Pâte de bouillon de volaille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B75EE63-066F-4EBA-BE05-F2E4CD9155D7/Derivates/E89C68BE-3B4E-4CDE-9C5A-04FFD97D20E9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de poulet, désossé, dépiauté, dénervé et coupé en morceaux
- 200 g d'un mélange de légumes blancs (p. ex. céleri, oignons, ail, poireau) coupés en morceaux
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (p. ex. romarin, thym, persil) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
100
g de vin blanc
or 100 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 5 graines de coriandre entières
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 685 kJ / 162 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Yogourt nature
12 Std.
Beurre aux herbes
5min
Mélange d’épices pour tacos
5min
Pâte de bouillon de viande
45 Min
Fond de légumes (végane)
30 Min
Pâte de bouillon de légumes végane
1 Std.
Sauce chili aigre-douce
30 Min
Filet de porc bardé et son beurre aromatisé
1 Std. 45 Min
Beurre
40 Min
Grissini
1h 20min
Côtes levées aigres-douces (TM5/6 Metric)
30 Min
Beurre
40 Min