Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 anchois frais
- vinaigre de vin blanc, quelques gouttes
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 1 citron jaune
- piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 773 kJ / 185 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Salade de pâtes terre-mer
30 min
Ginger fizz
10min
Bananes à la sauce coco-cannelle
30 min
Tarte crémeuse banane, passion, citron vert
4h 45min
Beurre de coriandre
12h 30min
Glace à la réglisse
8 godz. 30 min
Aubergines d'Almagro marinées
96h
Granité au café
3h
Paëlla aux fruits de mer
1 Std. 5 Min
Boisson rafraîchissante concombre, basilic et citron vert
10min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousses glacées au café et à la cardamome
10min