Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de cassonade
- 50 g d'amandes décortiquées
- ¼ de gousse de vanille
- 1 c. à café rase de quatre-épices
- ⅓ de bâton de cannelle
- 1 c. à café rase de gingembre en poudre
- 8 capsules de cardamome, égrainées
- 140 g de beurre demi-sel, coupé en dés, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café levure chimique (1 sachet)
- 2 poires, pelées et coupées en petits dés
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1611 kJ / 387 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 21 g
Alternative recipes
Cookies à l'orange confite
35 Min
Cake weekend épicé à l'orange
55 min
Dundee cake (gâteau écossais)
3 Std. 5 Min
Cake orange-pavot
1 Std. 15 Min
Cake macadamia-noisette
45 min
Cake aux pommes
1 Std.
Moelleux noisettes-citron
1 Std. 5 Min
Cake citron vert, gingembre et cerise
1 Std. 10 Min
Minicakes aux dattes, noisettes et fleur d'oranger
55 min
Cake à l'abricot
50 Min
Gâteau cœur à l'ananas
45 min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1 godz. 20 min