Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 330 g d'eau
-
10
g de levure fraîche, émiettée
or 1 c. à café de levure déshydratée (4 g) - de l'huile végétale, pour le saladier
- 500 g de farine à pain, et plus pour fariner
- 1 ½ c. à café rase de sel
- 100 g d'eau bouillante
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 122 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 6.2 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Pâte de base pour pain
24h 5min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min
Confiture à la fraise
1 godz. 5 min
Pain de mie
3sa
Biscuits au beurre
50 min
Glace aux fruits
5 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Pâte à crêpe
1h 15 min
Mayonnaise
5 min
Brownies
50 min
Sauce béchamel
15 min