Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 1 échalote (env. 30 g)
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz risotto, tout type (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
- 60 g de vin blanc sec
- 820 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille, de viande ou de légumes
or 1 c. à café bombée de bouillon de viande en pâte ou de fond de légumes - ½ - 1 c. à café de sel, selon vos goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Pancakes à l'américaine
40 Min
Baguette
3h 45min
Ratatouille
40 Min
Gratin de chou-fleur
55min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Mayonnaise
5 Min
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min
Brownies
50 Min
Soupe au potiron
35 Min
Sauce béchamel
15 Min
Purée de pomme de terre
50 Min