Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 brin d'estragon frais, les feuilles uniquement
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc (de préférence vinaigre à l'estragon)
- 200 g de beurre doux
- 4 jaunes d'oeufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 192 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Sabayon classique
15 Min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
No ratings
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Sauce choron
20 Min
Mousse au chocolat
3h 20min
Mayonnaise
5min
Sauce hollandaise
25 Min
Pesto au basilic
10min
Focaccia aux oignons
2h
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Mousse à la truite
5min