Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 brin d'estragon frais, les feuilles uniquement
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc (de préférence vinaigre à l'estragon)
- 200 g de beurre doux
- 4 jaunes d'oeufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 192 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse au chocolat
3h 20min
Sauce hollandaise
25 min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10min
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
No ratings
Soupe mystère
45min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au poivre vert
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Mayonnaise
5 min
Pesto au basilic
10 min
Chilli con carne
40min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min