Compatible versions
Minicakes aux pralines roses et framboises, sans gluten
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g de mix de farines sans gluten, et un peu pour le moule
- 30 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique sans gluten
- 150 g de lait
- 100 g de pralines roses concassées
-
100
g de framboises fraîches ou surgelées
or 100 g de fruits rouges frais variés ou surgelés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1110.6 kJ / 264.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 41.4 g
- Fat
- 8.4 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 29.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Financiers à la noisette
25min
Financiers au citron
40 Min
Mini-lingots marron-chocolat
40 Min
Briochettes aux pralines
3 godz. 50 min
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 Min
Cake chocolat-poire
1 Std.
Financiers minute miel et framboises
35 Min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1 Std.
Gâteau moelleux au pavot et au citron
40 Min
Cake macadamia-noisette
45 Min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 Min