Compatible versions
Minicakes aux pralines roses et framboises, sans gluten
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g de mix de farines sans gluten, et un peu pour le moule
- 30 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique sans gluten
- 150 g de lait
- 100 g de pralines roses concassées
-
100
g de framboises fraîches ou surgelées
or 100 g de fruits rouges frais variés ou surgelés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1110.6 kJ / 264.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 41.4 g
- Fat
- 8.4 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 29.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Clafoutis aux framboises
45min
Tarte à l’orange
6h 5min
Mia aux abricots
1h
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1h
Muffins banane-framboise-coco
50min
Clafoutis aux myrtilles
50min
Gâteau cœur à l'ananas
45min
Financiers minute miel et framboises
35 Min
Galette des rois aux marrons et noisettes
1sa 35 dk
Gâteau au caramel
45min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 Min