Devices & Accessories
De eerste hap: Zalm met Groenten
Prep. 10 min
Total 35 min
2 porties
Ingredients
-
ui25 g
-
verse peterselie1 takje
-
wortel in stukken (2,5 cm)100 g
-
butternut pompoen gepeld, in stukken (2,5 cm)100 g
-
verse zalmfilet ontgraat, in stukken (2,5 cm)150 g
-
olijfolie25 g
-
water125 g
-
bevroren doperwten70 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
18.3 g
Calories
1239 kJ /
296 kcal
Fat
18.8 g
Carbohydrates
13.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
No ratings
Vegan Lasagne met Linzen
No ratings
Pistache Kunafa Brownie
No ratings
De eerste hap: Vruchtenpuree
No ratings
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Mojito
5 min
Tiramisu met chocolade en chili
No ratings
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 h 55 min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 h 20 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
No ratings
Pistache Crème Brûlée
3 h 20 min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
No ratings