Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le caramel aux noix
- 150 g de caramel au beurre salé
- 400 g de pommes, coupées en cubes
- 100 g de cerneaux de noix
La brioche perdue
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 45 g de beurre
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 tranches de brioche rassie
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2330.8 kJ / 559.2 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 62.3 g
- Fat
- 29.3 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.
Brioche perdue aux pommes
40 Min
Tiramisu à l'italienne
4 godz. 40 min
Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel
6h 15 min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 Min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Crumble aux pommes, spéculoos, raisins secs
55 dk
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12 Std.
Pizza chèvre-miel
1h 50 min.
Tartelette au chèvre et aux oignons
50 Min
Pain perdu
25 Min