Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de chocolat au lait, cassé en morceaux
- 120 g de beurre, en morceaux, et 10 g pour les ramequins
- 4 œufs
- 90 g de cassonade
- 60 g de farine, et 10 g pour les ramequins
- 4 bonbons ou rochers au praliné
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3318 kJ / 798 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 52 g
In Collections
Alternative recipes
Moelleux au chocolat au lait
1 Std.
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4 Std.
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55 min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12h
Petits coulants au chocolat
20 min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min
Fondant minute au chocolat
20 min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Mousse au chocolat croustillante
2 Std.
Coulant chocolat au cœur caramel
24 godz.