Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache à la banane (la veille)
- 30 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de miel
- 70 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 40 g de banane, coupée en morceaux
Le brownie (le jour même)
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de beurre
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 25 g de farine de blé
- 50 g de noix de pécan
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 4823.5 kJ / 1160.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 84 g
- Fat
- 82.5 g
- Fibre
- 9.5 g
In Collections
Alternative recipes
Hamburgers normands
4h 20min
Muffins chouettes
1 Std. 15 Min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Rose cake aux fraises
2 Std. 15 Min
Mini-banoffee pie
2 Std. 30 Min
Makis à la banane
35 min
Médovik (gâteaux russes à la crème)
2 Std. 40 Min
Cheesecake au chocolat, nappage à la guimauve
1 godz. 30 min
Cheesecake praliné
4 Std.
Layer cake au lemon curd
5 Std.
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1 godz. 20 min
Banoffee pie
3 Std. 30 Min