Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le cheesecake (la veille)
- 60 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de biscuits speculoos
- 450 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 80 g de sucre en poudre
Le caramel au beurre salé (le jour même)
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 3107 kJ / 745 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 74.2 g
- Fat
- 44.3 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55min
Cheesecake fraise-citron vert
5 Std.
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 Std. 45 Min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1 Std. 45 Min
Tartelettes à la vanille façon pannacotta
5 Std.
Cheesecake anglais au citron
13h 20min
Petits coulants au chocolat
20 Min
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4 Std. 45 Min
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3h 25min
Mini-banoffee pie
2 Std. 30 Min
Banoffee pie
3h 30min