Devices & Accessories
Gekruide kersenbrioche-krans
Prep. 45 min
Total 2 h 20 min
10 sneetjes
Ingredients
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Difficulty
medium
Nutrition per 1 sneetje
Protein
12 g
Calories
2169 kJ /
516 kcal
Fat
16 g
Fibre
5.7 g
Carbohydrates
79 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feesttafel
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Rugelach met pistache-halva
No ratings
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 h
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1 h 15 min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
No ratings
Aardbei-lavendel marshmallows
No ratings
Zuurkool
No ratings
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 h 25 min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
No ratings
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
No ratings
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 h 35 min