Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau, et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 849.7 kJ / 200.4 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 34.3 g
- Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
Sorbet concombre-sirop d'érable
3h 5min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2小时
Pain aux pistaches
3小时 15 分钟
Sandwich ouvert à la betterave et au hareng (Smørrebrød)
55 dk
Chou rouge aigre-doux
35 min
Petits pains au muesli
1sa 40 dk
Raifort au coing
No ratings
Gnocchi aux orties
1 godz. 15 min
Tacos aux crevettes et ananas
30 dk
Pizza à la betterave
1小时 30 分钟
Choux menthe-chocolat
5 Std. 45 Min