Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 avocats, pelés et en dés
- 100 g de tomate, en dés
- 1 c. à café de mélange d'épices mexicain
- le jus d'1/2 citron jaune
- du sel
- 10 g de feuilles de coriandre fraîche ou surgelée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 œufs
- du poivre moulu
- 4 pains mexicains, type panadillas
- 4 c. à soupe de sauce salsa
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2504 kJ / 602 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 38 g
In Collections
Alternative recipes
Pipe rigate gratinés
1 Std.
Trofie au pesto
40 Min
Brochettes tandoori, raïta de concombre
40 Min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1h 5min
Assiette italienne
1 Std. 10 Min
Croquettes de jambon aux herbes
50 Min
Wok de bœuf thaï
30 Min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 Min
Œufs brouillés aux merguez, tomates et pita grillés
30 Min
Œuf en cocotte de tomate
1 Std.
Croustitarte aux légumes
1h 5min
Burritos
50 Min