Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 avocats, pelés et en dés
- 100 g de tomate, en dés
- 1 c. à café de mélange d'épices mexicain
- le jus d'1/2 citron jaune
- du sel
- 10 g de feuilles de coriandre fraîche ou surgelée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 œufs
- du poivre moulu
- 4 pains mexicains, type panadillas
- 4 c. à soupe de sauce salsa
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2504 kJ / 602 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 38 g
In Collections
Alternative recipes
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 Min
Burritos de poulet, sauce chipotle
40 Min
Salade de quinoa et poulet
55min
Salade César aux œufs et pommes de terre
40 Min
Œufs brouillés aux merguez, tomates et pita grillés
30 Min
Rouleaux de riz aux légumes
1 godz. 35 min
Salade de boulgour aux pois chiches
2 Std. 45 Min
Miniwraps de poulet aux épices et cacahuètes
2 Std.
Omelette au poulet tandoori
40 Min
Burritos
50 Min
Salade Caesar light
35 Min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min