Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 909 kJ / 217 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45 min
Génoise au chocolat
45 min
Génoise
1 godz. 50 min
Crème pâtissière XXL
15 dk
Crème pâtissière
15 dk
Ganache au chocolat
20 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 dk
Layer cake façon tiramisu
1h 15 min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Beignets au four
2 godz.
Fraisier
12h 45 min