Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le streusel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 60 g de cassonade
- 50 g d'amandes en poudre
Le biscuit
- 150 g d'amandes en poudre
- 120 g de farine de blé
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de cassonade
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
La garniture aux abricots
- 600 g d'abricots frais, dénoyautés, ou surgelés décongelés
- le jus d'1/2 citron jaune
- 130 g de cassonade
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 903.5 kJ / 216.2 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 22.4 g
- Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Cuajada aux abricots
50min
Carré aux fraises
13 godz. 15 min
Tarte tutti frutti à la vanille
3h 20min
Carrés tendres fraise-rhubarbe
4 Std.
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Moelleux aux pommes
50min
Tatin de poires aux speculoos
50min
Fruité acidulé
50min
Minicakes pêche-abricot
35 Min
Gratin d'abricots façon frangipane
55min
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min