Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
or 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h
Coulis de fruits
10 min
Crumble pommes-framboises-coco
1 godz. 5 min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25 min.
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Dacquoise aux framboises
2h