Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de carottes nouvelles (avec leurs fanes), brossées sous l'eau
- 40 g d'échalote, coupée en deux
- 70 g de céleri branche (1 petite branche)
- 20 g de beurre
- du sel
- 600 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24 godz.
Soupe au chou
45 min
Velouté du potager
15 min
Soupe légère aux légumes
20min
Potage au poireau
30min
Soupe de laitue
35min
Velouté carotte-betterave
35min
Velours d'endive à l'orange
35min
Soupe de tomates et courgettes
55 min
Velouté de courgette et roquette
35min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 min
Soupe des hortillons
1 godz. 15 min