Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'oignons jaunes, coupés en quatre
- 40 g de brandy
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g de sucre roux
- 1 aubergine, coupée en 12 rondelles
- 10 g de caramel liquide
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
- 1 pâte feuilletée
- 1 fromage de chèvre, coupé en tranches
- 100 g de fromage râpé
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1h 35min
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min
Zaalouk d’aubergine
45 Min
Baklava doré
25 godz. 25 min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Bouchées d'agneau épicé turc
1 Std. 30 Min
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11sa
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10min
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min
Cheesecake salé au poivron
45 Min
Aubergine farcie
1h 5min