Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon
- 25 g de gingembre frais
- 15 g d'huile d'olive
- 300 g d'épluchures de légumes variés
- 4 - 5 branches de basilic frais, les tiges seulement
- 5 - 6 graines de cardamome
- 100 g de crevettes roses, crues et non décortiquées, les têtes et carapaces seulement
- 900 g d'eau
- 2 clous de girofle
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 litre
- Calories
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Marinade yaourt-épices
10 min
Soupe aux nouilles chinoises
45min
Soupe au lait
20min
Feuilles de vigne farcies au millet
2h 30min
Soupe miso
40min
Lassi au safran
10 min
Boulettes au pain
50min
La sagamité
50min
Chapelure d'épluchures de légumes
2h 15min
Baozi et soupe chinoise
3 Std. 15 Min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3h 20min
Cotriade
1h