![Bouillon parfumé Bouillon parfumé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B6F3D9E2-7DA6-451B-BA84-423CED02C78D/Derivates/0ae9605b-92cf-448d-9fa5-021b7f690c47.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon
- 25 g de gingembre frais
- 15 g d'huile d'olive
- 300 g d'épluchures de légumes variés
- 4 - 5 branches de basilic frais, les tiges seulement
- 5 - 6 graines de cardamome
- 100 g de crevettes roses, crues et non décortiquées, les têtes et carapaces seulement
- 900 g d'eau
- 2 clous de girofle
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 litre
- Calories
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe complète végétarienne
30 Min
Consommé de bœuf
35 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)
35 Min
Moutarde indienne
15 Min
Farine de champignons
5min
Bouillon d'oignon
55 Min
Crème d'huître
35 Min
Japchae
1 Std. 30 Min
Biscuit coco-canneberge
20 Min
Soupe aux nouilles chinoises
45 Min
Miel au sésame
10min