Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 400 g d'eau
- 500 g de potimarron, coupé en dés
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 120 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de cannelle en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 8 c. à soupe de sucre de canne
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1154 kJ / 271 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Glace aux fruits
5min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1 Std. 50 Min
Mug cake aux pommes et aux raisins secs
25 Min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15 min
Pudding vapeur
1 Std.
Brioche au potiron
3 Std. 45 Min
Milla de potiron
1h 10 phút
Tarte sucrée au potiron
1 Std.
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 Min
Crème à la horchata
50min
Filet de poulet sauce à la pêche
35 Min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50min