Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 370 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
L'émulsion chocolat au lait
- 200 g de lait
- 200 g de crème entière
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre
- 250 g de chocolat au lait, en morceaux
La finition
- 250 g de fraises fraîches
- 20 g de copeaux de chocolat
- 20 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2615 kJ / 625 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau des rois
1h 55min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Cupcakes framboise-coco
2h 20 min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
35 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Miroirs
1 godz. 40 min
Pains de Saint-Gall
26u. 30min
Pavé au chocolat épicé
12h
Tourte au séré et aux fraises
2h 50 min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Cake aux baies
1 Std. 15 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min