Devices & Accessories
Gazellehoorns
Prep. 30 min
Total 1 h
25 stuks
Ingredients
-
suiker170 g
-
ongezouten boter in stukken80 g
-
bloem200 g
-
citroen enkel de geraspte zeste1
-
oranjebloesemwater110 g
-
amandelen, gepeld250 g
-
kaneel2 tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
3 g
Calories
598 kJ /
143 kcal
Fat
8 g
Carbohydrates
14 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Lekkers uit Marokko
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
No ratings
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
No ratings
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
No ratings
Pizza lahmacun a la Turk
1 h
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
No ratings
Pastilla met kip
1 h 10 min
Batbout met kaas
30 min
Gozleme
1 h 40 min
Appelpunch
30 min
Tomaat en Chili jam
1 h 15 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 h 40 min