Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons rouges coupés en deux
- 220 g de sucre
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 feuilles de romarin fraîches (env. 10 cm), uniquement les aiguilles
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
- 1 feuille de laurier
- ¼ c. à café de noix de muscade moulue
- 340 g de cranberries séchées
- 2 pincées de sel fin
- 2 pincées de poivre noir, moulu
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 3922 kJ / 936 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 227 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 15.1 g
Alternative recipes
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 dk
Vinaigrette fruitée
5 dk
Mousse aux myrtilles
10 dk
Yogourt nature
12 Std.
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Salade niçoise
40 Min
Mousse au fromage
10 dk
Cheesecake glacé
3 Std.
Chutney canneberge-romarin
40 Min
Crème glacée au chocolat
12 Std.
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 dk
Steak tartare
30min