![Tarte à la courge Tarte à la courge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/448E67A9-7525-44E9-AA54-1539ADA1C23D/Derivates/1b1b8de2-b78d-4bbe-9eb0-382e9bed284f.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 200 g de farine tout usage et un peu pour abaisser
- 80 g de sucre
- ¼ c. à thé de sel
- 120 g de beurre non salé, froid, en morceaux, et un peu pour beurrer
- 1 œuf
La garniture
- 500 g d'eau
- 700 g de courge Red curry, en morceaux (2,5 cm/1 po)
- 200 g de lait concentré sucré
- 2 œufs
- 50 g de sucre
- 2 cm de gingembre frais, pelé
- ¼ c. à thé de sel
- 1 c. à thé de cannelle en poudre
- 1 pointe de couteau de clous de girofle moulus
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1692.1 kJ / 404.4 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 58.7 g
- Fat
- 16.4 g
- Saturated Fat
- 9.7 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 210.3 mg
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