Rijstcake met zoete azukiboonpasta
TM5 TM6

Rijstcake met zoete azukiboonpasta

(No ratings)

Ingredients

Zoete azukiboonpasta

  • 150 g gedroogde azukibonen, geweekt gedurende 4-24 uur
  • 850 g water
  • 50 g bruine suiker

Rijstcake

  • 100 g rijstmeel (zie tips)
  • 125 g rijstmeel
    or 125 g bloem van kleefrijst
  • 60 g bloemsuiker
  • 75 g melk
  • 15 g gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken
  • 1000 g water

Nutrition
per 1 portie
Calories
1318 kJ / 314 kcal
Protein
8 g
Carbohydrates
66 g
Fat
1 g
Fibre
4.3 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes