Devices & Accessories
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Prep. 45 min
Total 1 h 5 min
4 porties
Ingredients
-
400 g forelfilet, met vel, (4 filets, 1 cm dik)snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)400 g
-
2 ansjovisfilets, in olie, uitgelektvissaus (20 g)1 ½ el
-
20 g extra vergine olijfoliegeroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes7 - 8 takjes
-
sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap1
-
water500 g
-
600 - 700 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelektzoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)600 - 700 g
-
zout2 tl
-
gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)400 g
-
boter40 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
26 g
Calories
1461 kJ /
350 kcal
Fat
12 g
Fibre
7.6 g
Carbohydrates
29 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Traditionele vruchtenjam
55 min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
No ratings
Schiacciata met gerookte zalm
No ratings
Frambozen-pistache cake
4 h 35 min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 h 50 min
Cheesecake likeur
10 min
Abrikozenlikeur
30 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 h 35 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Penne met mosselen
1 h 5 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 h 15 min