Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le beurre aux herbes
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 brin de persil frais, équeuté
- 2 branches d'aneth frais, effeuillées
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 2 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- ½ c. à café de sel (optional)
Le pain
- 350 g de yaourt nature
- 350 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe de levure chimique (1 sachet)
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pain marocain
3h 40min
Pain marocain
2h 45min
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Pain à la feta et aux olives
5h 15min
Pain indien (naan)
1 godz. 50 min
Pita
3 Std.
Pain pita
1 Std. 30 Min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 godz.
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Pains turcs
2 godz. 15 min
Pains aux quatre fromages
45 min
Pizza lahmacun à la turque
1 godz.