Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 asperges vertes (voir "Conseil(s)")
- 400 g d'eau
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- parmesan, en copeaux
- 2 tranches de pain, toastées et coupées en deux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 818 kJ / 195 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Carbohydrates
- 13.5 g
- Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce beurre blanc
20min
Crème fouettée à l'aneth
5 min
Œufs farcis
30 dk
Œuf, potimarron et purée avocat-raifort - Bruno Dinel
1h 30min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Salade d'œufs pochés
40min
Œufs mollets en robe de noix
30 dk
Oeuf mollet en feuilleté
1h 5 min
Macaroni à la bolognaise
35min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 dk
Jus d'orange, papaye et clou de girofle
10min
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min