Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 avocats bien mûrs, épluchés et coupés en deux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 70 g de fromage frais, type St Môret®
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 640 kJ / 155 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 3.3 g
- Fat
- 13.5 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1 Std. 30 Min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30 min
Gâteau au chocolat express
20 min
Fondant au chocolat et framboises
40 min
Muffins tomate et mozzarella
30 min
Chocolat chaud
10 min
Sucettes de fruits au chocolat
30 min
Sauce feta-yaourt
10 min
Tarte express aux fraises
50 min
Pains aux quatre fromages
45 min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40 min
Rillettes de thon à la tomate
10 min