Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à brioche
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 50 g d'eau
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 650 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 120 g de lait concentré non sucré
La dorure
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1847.7 kJ / 445.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 50.3 g
- Fat
- 21.2 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 0 mg
Alternative recipes
Dizé milé (beignets guyanais)
55 min
Glace coco et citron vert
12 Std. 15 Min
Acras de morue
24h
Parmentier de banane plantain au chorizo
1 Std. 25 Min
Sauce chien
10 min
Beignets coco sénégalais
1h 15min
Vermicelles à la cannelle
1h
Tourment d'amour à la goyave
1h 15min
Chocolat martiniquais
20 Min
Tourment d'amour
2h
Gratin de christophine au vivaneau
1 Std. 10 Min
Acras de morue
13h