Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 225 g de farine de blé
- 100 g de noix de coco râpée, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 pincées de sel
- 100 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 80 g de lait
- 1 œuf
- 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger
- huile de friture
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 439.6 kJ / 105 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Carbohydrates
- 14.5 g
- Fat
- 4.1 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 5.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Dizé milé (beignets guyanais)
55 Min
Bouchons en habits de fête
1 Std. 10 Min
Beignets de crevettes
35 Min
Churros
1 Std.
Thieboudienne de poisson
50 Min
Beignets tra-tra
2h 35min
Poulet yassa
12 Std.
Ragoût angolais de poulet aux cacahuètes et gruau de maïs
1h 5min
Tourment d'amour à la goyave
1 Std. 15 Min
Chocolat martiniquais
20 Min
Pain au beurre
1 Std. 30 Min
Beignets brésiliens à la cannelle
30 Min