Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de lait
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 œufs
- 250 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre doux et mou
- 1 sachet de sucre vanillé (7,5 g)
- huile végétale pour la cuisson
- 1 blanc d'œuf
- vermicelles de couleur pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2230 kJ / 528 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 92.3 g
- Fat
- 11.3 g
- Fibre
- 2.8 g
Alternative recipes
Génoise au chocolat
45 min
Cupcakes à la vanille
1 Std.
Pâte à gaufre
1 Std. 30 Min
Pâte à pancakes
30 Min
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6h
Churros
1 Std.
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Layer cake
1 Std. 45 Min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 Std. 30 Min
Donuts
3 Std. 50 Min
Cupcakes chocolat-cacahuète
50 Min
Mmmh un doonut !!!
2h 45min