Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à cupcake
- beurre, pour les moules
- farine, pour les moules
- 2 œufs
- 50 g de cassonade
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
-
150
g de framboises fraîches
or 150 g de framboises surgelées
La crème au mascarpone
- 40 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
-
10
framboises fraîches
or 10 framboises surgelées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1201 kJ / 288 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 18.5 g
- Fat
- 21.5 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Tiramisu
5h 20min
Cupcakes à la vanille
1 Std.
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min
Milkshake à la fraise
5 min
Cupcakes de la Saint-Valentin
50 Min
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1 Std. 15 Min
Cupcakes chocolat-cacahuète
50 Min
Cupcake aux myrtilles
1h 55min
Cupcakes arc-en-ciel
1 Std.
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55 min
Cupcakes à la vanille
12h
Cupcakes au chocolat
12h