Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 oignons rouges (150 g env.), coupés en deux
- 220 g de sucre roux non raffiné
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 branches de romarin frais (env.10 cm), effeuillées
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
-
1
feuille de laurier
or 1 feuille de laurier déshydratée - ¼ c. à café de noix de muscade en poudre
- 340 g de canneberges déshydratées
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 784.3 kJ / 187.1 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 45.4 g
- Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Côtelettes de porc au cidre avec vinaigrette aux pommes
No ratings
Chutney à la mangue
4h
Sel citronné aux herbes
1 Std.
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15 Min
Salade de chou blanc
10 dk
Chutney de canneberges
1 Std.
Confiture de lard
25 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3sa 30 dk
Chutney mangue-raisin
35 Min
Houmous de châtaigne à l'orientale
10 dk
Sorbet Cuba libre
4h 50min
Ossau-iraty, beurre aux algues et salade d'herbes
40 Min