Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de riz gluant
La sauce coco (le jour même)
- 200 g de crème de coco
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le riz (le jour même)
- 500 g d'eau
- 500 g de lait de coco
- 2 mangues mûres, émincées en fines tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3722 kJ / 884 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 111 g
- Fat
- 43.5 g
- Fibre
- 7.8 g
Alternative recipes
Tacos sushi
1 godz.
Bœuf au tamarin et riz gluant
8 Std. 10 Min
Riz gluant à la noix de coco et à la mangue
7 Std.
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 min
Soupe Pho
40 min
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
1h 45min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40 min
Curry de banane plantain
35 min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Curry vert de cabillaud
50 分钟
Tom Yam
30 dk
Laap de bœuf
1小时 30 分钟